CB-Technics heeft alle mogelijke gereedschappen voor boekbinden

Van vakkennis verzekerd.


Bent u op zoek naar gereedschappen voor boekbinden? Dan eindigt uw zoektocht gegarandeerd bij CB-Technics in Zaandam. Als specialist op het gebied van boekbinden bieden wij al uw boekbinderijbenodigdheden, waaronder machines, materialen en natuurlijk gereedschappen. Van vouwbenen-scharen tot aan kwasten: u vindt het bij CB-Technics.

In het brede aanbod van CB-Technics vindt u altijd het product dat u zoekt

In ons brede aanbod van gereedschappen voor boekbinden vindt u bij CB-Technics altijd de juiste producten. Ons aanbod bestaat onder andere uit vouwbenen, -scharen, -messen, -beitels en kwasten. Maar ook uit papierboren, naaimachinenaalden, vlasbouw op bollen, hechtdraad en nog veel meer. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een speciaal product, kunnen wij dat voor u leveren. Dankzij ons internationale netwerk hebben wij namelijk contact met talloze leveranciers en experts op het gebied van boekbinden.

Wilt u weten wat CB-Technics voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Zaandam om al onze gereedschappen voor boekbinden te bekijken. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.