Voor boekbindmaterialen gaat u altijd naar CB-Technics

Voor alles op het gebied van boekbinden.


CB-Technics is als specialist hét adres voor alles op het gebied van boekbinderijbenodigdheden. Zo hebben wij een ruim aanbood aan machines, lijmen, linnen en gereedschappen. Natuurlijk hebben wij ook een breed assortiment aan boekbindmaterialen. Voor alles wat u nodig heeft voor het binden van boeken, gaat u naar CB-Technics in Zaandam.

Heeft u advies nodig of wilt u eens een kijkje nemen in ons assortiment? Kom dan langs bij onze winkel in Zaandam of neem contact met ons op.

CB-Technics: voor alle benodigde materialen

CB-Technics staat voor u klaar met een breed aanbod aan alle benodigde boekbindmaterialen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan garens, verschillende band- en touwsoorten, maar ook aan nieten, ringen, drukknoppen, boekschroeven en nog veel meer. Ook hebben wij marmerpapier in vele kleuren en uitvoeringen. Kortom: boekbinders vinden bij CB-Technics altijd wat ze zoeken.

Neem dus vandaag nog contact met ons op en geef uw wensen door. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of bellen naar 075 – 6702307 of mobiel: 06 – 54757571.