De beste kwaliteit boekbindlijm vindt u bij CB-Technics

Hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs.


Boekbindlijm moet van goede kwaliteit zijn. De lijm moet niet te sterk hechten, maar mag tegelijkertijd ook niet zomaar loslaten. Bij CB-Technics hoeft u zich hier geen zorgen over te maken: wij garanderen u de beste kwaliteit als het op boekbindlijm aankomt. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis hebben wij een uitgebreid netwerk aan producenten opgebouwd en weten wij precies waar we kwaliteit vinden. Naast de kwaliteit van onze producten, garanderen wij u ook een lage prijs.

CB-Technics: voor een breed assortiment aan boekbindlijmen

Als boekbinderspecialist biedt CB-Technics een breed assortiment aan boekbindlijmen bieden. Bij ons vindt u dan ook verschillende lijmsoorten, waaronder waterverdunbare PVAC-lijmen, hotmelts, PUR-lijmen, diverse mengproducten en stijfsels. Natuurlijk kunnen wij lijm laten aanpassen op uw wensen, zodat u het product kunt gebruiken zoals u dat wilt.

Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, van emmers tot aan containers. Bij alle producten bent u bovendien verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid: wij werken met koude mengproducten, waardoor wij voldoen aan de eisen op milieugebied en recyclebaarheid van de papiersoorten. Onze boekbindlijmen zijn dan ook oplosmiddelvrij en op waterbasis.

Ontdek ons assortiment in onze winkel of vul het contactformulier in voor meer informatie!