CB-Technics: voor al uw boekbinderijbenodigdheden

Al meer dan dertig jaar tot uw dienst!


Voor alles wat ná het drukwerk komt, is CB-Technics uit Zaandam het juiste adres. Als specialist op het gebied van grafische afwerking bieden wij talloze machines, zoals lijmmachines en nog vele andere grafische afwerkmachines. Wij bieden tweedehandse en nieuwe, maar ook speciaal voor u gemaakte/aangepaste machines. Daarnaast hebben wij allerlei andere boekbinderijbenodigdheden, waaronder gereedschappen en diverse materialen.

Bij CB-Technics bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, maar dankzij ons brede en internationale netwerk vindt u ook precies wat u zoekt. Wij zorgen er graag voor dat iedere klant tevreden is. Als leverancier, verhandelaar en reparateur staat CB-Technics dus altijd voor u klaar!

Onderhoud en reparaties

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij experts op het gebied van grafische afwerkmachines. U kunt bij ons dus ook terecht voor reparatie of onderhoud aan uw machine. Natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn bij andere machines, zoals verpakkingsmachines. Wij zijn namelijk allround in machines en zorgen altijd voor een hoogwaardige reparatie.

Contactinformatie

Voor meer informatie over de diensten van CB-Technics, zoals onze boekbinderijbenodigdheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn onder andere bereikbaar voor professioneel advies, een vrijblijvende offerte of vragen over grafische afwerking. U kunt daarvoor het contactformulier invullen, waarna wij u van een antwoord zullen voorzien. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 075 – 6702307 of mobiel via 06 – 54757571.